2011. március 2., szerda

Warhammer High Elf

Az új alapdoboz Elf része nagyjából elkészült, az összesen 27 bábúból huszonhatot befejeztem. Még a legnagyobb hátra van ez a Griffen lovagló. Az álló figurák rendkívül gyorsan összeszerelhetőek, és sorja is csak minimális helyen fordult elő. A lovasság már egy fokkal macerásabb, itt előkerült a tömítőpaszta, de még talán az sem feltétlenül muszáj. A figurák egytől egyig szépek és elég változatosak is. A festésük már kifejezetten macerásnak mondható. A sok díszítés miatt komoly színskálára és főképp türelemre volt szükség! Viszont a színek közti választóvonal-vagy mélyedés sokat segít a dolgon nélkülük lehetetlen volna földi halandónak korrektül megoldani a problémát.

A pajzsok festése külön történet, hiszen ott kizárólag a rajtuk lévő ábrák körvonalai vannak domborítva és azok sem tökéletesen. Talán ez vette el a legtöbb időt és türelmet. A figek nagyjából 1-1,5 óra alatt készültek el, a lovasokra több mint 2 órát szántam. A varázsló meg még így sincs befejezve pedig kb három óra munka volt vele.
Nem kell azonban megriadni, ha nem szeretnéd az összes szabadidődet festéssel tölteni akkor akár 3 szín felhasználásával is eredményt érhetsz el.Ezek a: Fehér a kék és az ezüst.

De természetesen ezek festését is vállalom, ha megbízást kapok rá!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése